Tuesday, October 2, 2012

_GARANG_






assalamualaikum w.b.t.....
semoga rakan2 sihat2 sahaja....

cuba tengok tajuk....GARANG???.....apa yang garangnye plak ni kan???hahahaha....entahlah...semenjak dua menjak ni....kawan2 cakap saya garang????huhuhu..entah dari sudut mana agaknya yang menyebabklan diorang cakap saya garang ye....????hurmmm.....CURIOUS jugak ni.....apa2 pun...memang saya akui....semenjak dua menjak ni saya memang menjadi orang yang garang....sebab apa???DIRI SENDIRI PUN TAK TAHU.........??????mungkin dah penat jadi orang yang baik....then...dipijak2 kepala...huhuhu...

sebenarnya...pengalaman yang mengubah diri kita...bila kita berbuat baik...orang lain senang2 je mempergunakan kita....pijak2 kepala kita...sebab diorang anggap kita ni LEMAH....!!bila kita jadi GARANG....orang takut nak buat macam2 kat kita...huhuh...tapi...bukanlah saya suruh kawan2 jadi garang....cuma tegas la dalam apa yang kita katakan...juga perbuatan kita...



fikir-fkirkan dan selamat beramal.... ^_^







p/s: garang sangat ke saya????huhuhuhuh.....


Monday, October 1, 2012

_FINAL EXAM + TEST JPJ_






assalamualaikum w.b.t...
saja nak update jadual FINAL EXAM for this TRIMESTER 4 2012/2013...








ISNIN (8 OKTOBER 2012)
ECN 3102
MAKROEKONOMI

SELASA (9 OKTOBER 2012)
MGM 4197
SISTEM PENGURUSAN MAKLUMAT 1

SABTU (13 OKTOBER 2012)
MGM 4148
PENGURUSAN OPERASI DAN PENGELUARAN

AHAD (14 OKTOBER 2012)
MGM 3123
PENGURUSAN SUMBER MANUSIA







doakan saya SEMOGA DAPATMENJAWAB SOALAN PEPERIKSAAN dengan tenang dan mudah....
semoga berjaya juga buat rakan2 kelas....juga bagi mereka yang bakal menduduki FINAL EXAM....










okay....hari terakhir exam hari AHAD....after exam....ada presentation tuk subjek SUMBER MANUSIA...then, next day...ada pra test memandu....dan2....hari SELASA bersamaan 16 Oktober akan menduduki test JPJ....doakan saya semoga lulus untuk test JPJ tu nanti...InsyaAllah...terima kasih kerana mendoakan....rasa takut pulak...macam tak sedia je lagi tuk test JPJ tu...huhuhu..apa2 pun...akan buat yang terbaik.....InsyaAllah....




Ya Rabb....
permudahkanlah hamba Mu ini dalam menjawab soalan peperiksaan yang bakal menjelang tiba....
permudahkan juga hamba dalam menduduki test JPJ yang juga bakal tiba....
permudahkan juga adik hamba juga rakan-rakan hamba untuk menduduki peperiksaan.....
tenangkanlah hati kami...permudahkanlah kami...dan lancarkanlah kami untuk menjawab setiap soalan yang ditanya....

Ya Rabb...

sesungguhnya hanya pada Mu hamba memohon juga meminta...
kurniakanlah kami kejayaan yang cemerlang dalam pelajaran juga dalam kerjaya kami kelak...
kekalkan iman kami tika kami dilanda kesusahan juga tika kami sedang dalam kesenangan....
supaya kami sentiasa sedia dalam menjalani ujian Mu Ya Rabb....


Aamiinn






p/s: tak sabar nak dapat lesen...hehehehe ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...