Friday, March 16, 2012

_BERAKHIRNYA SEBUAH PERHUBUNGAN_





assalamualaikum......
terima kasih kerana masih sudi membaca post2 yang entah apa2 in this my beloved blog....terasa sangat lama tidak di usik blog ini.....semuanya kerasa sikap malas yang tak pernah pudar dari dalam diri ni....hahahaha






okey....tengok tajuk pun macam something wrong somewhere kan....yup...it is....today....i had become a single person...single and available....huhuhu....mesti pelik kan....*eh2 minah ni....masih lagi boley ketawa2 even putus cinta.....hahaha....yup....sedih tu memang ada...tapi tidak perlu rasanya untuk kita terlalu menonjolkan kesedihan yang kita rasakan....mungkin saya bukanlah seseorang yang terbaik buat si dia.....dan....tidak semua yang kita rancangkan akan terjadi....sebab Allah ada perancangan yang lebih baik buat kita.....

masa demi masa.....masa telah lebih mendewasakan kita.....yup..betul...mungkin sebelum ni bila perpisahan yang terjadi...kesedihan akan menyelubungi diri yang teramat dasyat....but now....its not really.....mungkin kerana semakin meningkat umur kita.....kematangan dalam cara berfikir juga semakin meningkat......so that....friends....andai kalian sedang kecewa kerana baru putus dengan kekasih kalian,ingatlah.....biar kita terputus hubungan dengan manusia, jangan kita terputus hubungan dengan kasih sayang Allah....kerana hanya DIA yang mengetahui segalanya...





SEMOGA KETABAHAN AKAN DAKU PEROLEHI....INSYAALLAH...





p/s: kawan2....marilah sama2 kita sedekahkan al-fatihah buat arwah pakcik saya, Zelkeflee bin Abd Karim yang telah kembali kepada PenciptaNya pada hari semalam....semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempat bersama dengan orang2 yang beriman......AL-FATIHAH~~~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...